Veiling van NIMA (Pink) modellen

14-04-2017

Vanaf vrijdag 28 april tot en met donderdag 4 mei zal er een internetveiling plaatsvinden van 6 Nima (Pink) Truck modellen, welke beschikbaar zijn gesteld door Nima Transport en Tekno B.V.

De veiling zal gaan via onze Facebookpagina. Volg je ons nog niet ? Like dan nu onze pagina en zorg dat je er bij bent ! Facebook.com/Tekno.nl/

Het gaat hier om 6 modellen uit een serie van 275 stuks. Het zijn 6 genummerde exemplaren (nummer 3 t/m 8) en voorzien van bijbehorend certificaat (nummer 3 t/m 8 uit de serie van 275). 

De modellen zullen speciaal worden gemonteerd in een Tekno vitrine met gegrafeerd plaatje op de bodem met “Nima Transport en het betreffende certificaatnummer.

Marcel de Zwart was een groot bewonderaar van de zangeres Pink en liet haar daarom in de bekende pose vastleggen door MW-designs op de achterwand en zijkanten van de cabine.

Fanatiek en gedreven als Marcel was bleef hij de truck tot op het laatste moment verfraaien en op eenzelfde manier bleef hij ook bezig met het miniatuur.

De opbrengst van de veiling zal geheel ten goede komen aan Stichting Hoogvliegers. Deze stichting is bij velen in het transport bekend maar hier toch een korte introductie: deze prachtige stichting zorgt ervoor dat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze letterlijk boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

Een doel waar Nicole, de vrouw van Marcel en Stephanie , de dochter van Marcel volledig en met volle overgave hun steun aan geven !

Tijdens de laatste open dag van het oude museum op zaterdag 6 mei zal zowel de Nima (Pink) truck alsmede de Truck en bekende blauwe trailer van Stichting Hoogvliegers aanwezig zijn om het resultaat van de veiling in ontvangst te nemen. Wij hopen op deze dag ook de 6 gulle gevers te mogen ontmoeten en de modellen te overhandigen. Dit is ruim voor de officiële uitlevering van de rest van de overige schaalmodellen. 

TOT SLOT EN VOOR DE DUIDELIJKHEID NOG EVEN OPGESOMT WAAR U OP BIEDT: 

 

Model Nima (70743) opgebouwd op stolp

Voorzien van unieke gegraveerde badge met nummer

Laag certificaatnummer

Circa 1 maand voor uitlevering aan handel en verzamelaars al over het model beschikken

Het steunen van een verschrikkelijk goed doel

 

Terug naar het overzicht

 
Tekno Nieuws
Rüssel truck show
27-03-2018

»Lees meer

Tekno Event 2018
16-03-2018

Op 19 mei 2018 (tijdens het pinksterweekend) is
...

»Lees meer
Boekpresentatie 21-04-2018
16-03-2018

Op 21 april 2018 vinden in het Tekno-museum twe
...

»Lees meer
Job Event in het Tekno museum
23-02-2018

Op zaterdagmiddag 3 maart organiseert uitzendbu
...

»Lees meer