Profiel

Het assortiment van Tekno

Bij Tekno kennen we bijna geen beperkingen. U kunt bij ons ook terecht voor de meest actuele truckmodellen maar ook voor oudere modellen. Daarbij voeren we een zeer breed assortiment. Aan u de keus; modellen waarbij zelfs onderdelen als zwaailichten, gereedschapskisten en skirts van vrachtwagens met het nodige gevoel voor precisie zijn gedetailleerd of kiest u voor een minder ver doorgevoerde detaillering? Overbodig te zeggen dat in beide gevallen de kwaliteit uitstekend is.

Welke keus u maakt is sterk afhankelijk van het doel waarvoor u modellen laat maken. Gaat het om een kleine serie, dan ligt exclusiviteit meer voor de hand dan bij een serie waarbij u aan grote getallen denkt. Bovendien vindt u bij Tekno al een groot aantal basismodellen 'start-klaar'. Populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz en MAN zijn beschikbaar in diverse cabine-varianten. Daarnaast zijn voor alle merken ook fenders en skirts leverbaar.

En gaat uw voorkeur uit naar 'klassieke' modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw? Ook die kunnen we leveren!

 

Tekno biedt verschillende productlijnen: 

Tekno Special Line

   
Tekno dankt haar reputatie met name aan de uitstekende vormgeving en detaillering die u ontdekt bij de ‘Specials’. De Tekno Special Line is leverbaar in vrijwel elk model. Bovendien kan de Tekno Special Line op verzoek worden uitgerust met een heel uitgebreid scala aan diverse accessoires zoals luchthoorns, zwaailichten, gereedschapskisten, skirts, op maat gemaakte accessoires enzovoorts.

 

Tekno Classic Line

   
Modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw winnen met het jaar aan populariteit. Niet vreemd want ‘retro’ is helemaal in. Tekno denkt met u mee en introduceert daarom de Classic Line. Ontdek ook de mogelijkheden voor het nabouwen van úw favoriete ‘oldtimer’.

 

Tekno Basis

   
Tekno kent een zeer groot aantal basismodellen. Zowel trekkend als getrokken materieel van bekende merken als DAF, Scania, Volvo, MAN en Mercedes-Benz. Voor de cabinevarianten van alle merken zijn zogenaamde windgeleidersets leverbaar. Tevens zijn er ook diverse chassis configuraties leverbaar.
 
Tekno Nieuws
Oliebollenweek 2017
17-11-2017

»Lees meer

Introductie iconische DAF serie
03-11-2017
In 1973 introduceerde DAF de 2800 generatie.
...
»Lees meer
Millenaar & van Schaik
06-10-2017

Millenaar & van Schaik is de grootste vervoerde
...

»Lees meer
Transport Compleet Gorinchem
01-09-2017

Van 5 t/m 7 september 2017 is Tekno aanwezig op
...

»Lees meer
Winnaar Truckstar Festival model
31-07-2017

Winnaar Truckstar model; We hebben vele poging
...

»Lees meer