Andere naam, vertrouwde kwaliteit: Bemo Models wordt Tekno Parts

Andere naam, vertrouwde kwaliteit: Bemo Models wordt Tekno Parts

Liefhebbers van truckonderdelen opgelet! De benaming van onze onderdelendivisie, Bemo Models, verandert in Tekno Parts. Bemo Models valt nu ruim een jaar onder Tekno Collectables. Deze naamsverandering is dan ook een heel logische stap. Naast de heldere naam, geniet je van een ruimer assortiment aan onderdelen.

De kwaliteit van de onderdelen blijft als vanouds en natuurlijk blijven zowel Tekno Models als Tekno Parts onder één dak op de webshop te vinden.

Op de webshop vind je in de miniaturen shop de meest unieke en gave miniatuurmodellen van Tekno Models. In dezelfde webshop vind je onder de onderdelen shop een breed scala aan onderdelen én bouwkits van Tekno Parts. Tekno Parts is gericht op onbespoten onderdelen voor modelbouwers. Het complete assortiment bestaat uit tienduizenden unieke onderdelen, waarvan een kleine selectie in de webshop te ontdekken is. Dus als je iets mist in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op via de webshop, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Vergeet Tekno Parts niet te volgen op Instagram en Facebook! Binnenkort komt er namelijk een wel heel speciale bouwkit aan én tijdens het Online Tekno Event kondigen wij leuke acties aan via de social media kanalen van Tekno Parts.

Schrijf je hieronder in voor de Tekno Parts nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwkits en bijzondere onderdelen.Copyright Tekno B.V. 2021