De moeilijkheidsgraad bepaal je zelf!

De moeilijkheidsgraad bepaal je zelf!

Of je jezelf nu het meest herkent in een beginner, gevorderde of expert als het gaat om het eigenhandig bouwen van miniatuurmodellen; er bestaat een ruime keuze aan bouwkits die bij jouw niveau past. Vanaf heden kun je hier zelfs heel gemakkelijk op filteren via de webshop. Zodra je het filter ‘moeilijkheidsgraad’ loslaat op de bouwkits in de Parts shop, weet je direct welke bouwkits jij misschien wel met twee vingers in je neus in elkaar zet en welke bouwkits jou bij de gedachte alleen al het zweet doen uitbreken.

Uiteraard geeft het aantal onderdelen dat een bouwkit bevat ook al een goede indicatie van het moeilijkheidslevel van de kit. De losse onderdelen staan afgebeeld op de laatste foto in de galerij van een specifiek product. Check, voordat je enthousiasme de overhand neemt, daarnaast op de productpagina of er een bouwinstructie te downloaden is (onderaan de webpagina, onder de kop ‘handleiding’) van een bepaalde kit – en of deze voor jou helder genoeg is.

Kortom; de grootte van de uitdaging die jij aangaat, kies je zelf dankzij de onlangs toegevoegde filteroptie – genaamd moeilijkheidsgraad. Deze classificatie maakt het voor beginners mogelijk om kennis te maken met de wondere wereld van de modelbouw. Kies je voor ‘gevorderd’ dan is de kit veelal goed te vervaardigen aan de hand van een bouwinstructie. Niveau ‘expert’ biedt de grootste uitdaging; in veel gevallen ontbreekt de bouwinstructie. Voor ieder wat wils dus.

Probeer het zelf! Bezoek de Parts shop hier.Copyright Tekno B.V. 2021