De Mooiste Truck van Nederland van 2021 is nu te reserveren!

De Mooiste Truck van Nederland van 2021 is nu te reserveren!

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Scania R580 van G. & J. van Leeuwen vorig jaar juli werd verkozen tot Mooiste Truck van Nederland. Zo’n 19.000 truckfans aanschouwden tijdens de online verkiezing van Truckstar hoe het bedrijf, dat gespecialiseerd is in het afvoeren van paardenmest, uit Bruchem er met de winst vandoor ging.

Hoewel efficiëntie vooropstond bij de opbouw en inrichting van deze Scania R580 van G.& J. van Leeuwen, ontbreekt een strakke uitstraling – van binnen en buiten – zeker niet. Kijk maar eens naar die klassieke combinatie van rood en gebroken wit en allerlei details die gerelateerd zijn aan het edel dier.

De Mooiste Truck van Nederland van 2021 is nu te reserveren in miniatuur! Verschillende onderdelen zijn speciaal voor deze 1:50 ontwikkeld en ook de gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd. Zo zijn de metalen laadbakken volledig naar specificatie van de carrosseriebouwer vervaardigd en voorzien van een afdekzeil. Het chassis is op zo’n manier gevormd dat de aanhanger over een kiepende laadbak beschikt. Natuurlijk is aan ieder detail gedacht; ook de bumpers en kisten zijn op de kop af gerepliceerd.

Wees er als een van de eerste bij!Copyright Tekno B.V. 2021