Dit weekend: speciale editie van Rüssel Truck Show

Dit weekend: speciale editie van Rüssel Truck Show

Dit weekend: speciale editie van Rüssel Truck Show

Dit weekend – van 21 tot en met 23 april – vindt de jaarlijkse Rüssel Truck Show plaats en er wordt reikhalzend uitgekeken naar een bijzondere aankondiging. Vorig jaar werd op dit evenement namelijk een uniek idee geboren: de donatietruck. Meer dan 500 namen werden verzameld en tegen een donatie voor de vereniging voor kinderen met kanker E.V. in Kassel konden deze namen een plaatsje bemachtigen op de trailer.

Het project werd gestart door Kai Müller ter gelegenheid van zijn bedrijfsjubileum en gesteund door Sascha Fleischmann en Mike Lawson. In de toekomst zal de truck in heel Europa worden ingezet door het transportbedrijf SFT, dat bij Tekno verzamelaars natuurlijk bekend is door de Phil Collins Volvo. En… de donatietruck wordt ook uitgebracht als Tekno model!

Dit jaar wordt tijdens de Rüssel Truck Show een aankondiging verwacht over het ongelofelijke donatiebedrag dat is opgehaald met dit bijzondere project. De verwachtingen zijn hooggespannen en het belooft een bijzondere editie te worden van dit evenement.

Voor de bezoekers van Rüssel Truck Show; viel Spaß!Copyright Tekno B.V. 2021