NIEUW: Ford Transcontinental

NIEUW: Ford Transcontinental

Een prachtige reis terug in de tijd. Zo zou je deze gloednieuwe, maar o zo klassieke ontwikkeling kunnen noemen.

Het is dan ook met gepaste trots dat wij van Tekno deze originele Ford Transcontinental in schaal 1:50 aan jou presenteren.

Bij de ontwikkeling van deze klassieker is ieder onderdeel tot in het kleinste detail uitgewerkt – met deze exacte replica als resultaat! De ophanging, de accubak, de dieseltanks en – niet te missen – het gehele chassis zijn speciaal voor dit unieke miniatuurmodel ontwikkeld.

Hoewel wij jou graag verrassen, kan alvast worden verklapt dat het ijzersterke Cummins motorblok te bewonderen is, wanneer de cabine wordt gekanteld.

Voor de echte pioniers onder ons is de allereerste Ford Transcontinental vanaf vandaag te reserveren in onze webshop – en wel als exacte representatie van een klassieker uit het wagenpark van het Duitse Horst Anhalt. Hoe toepasselijk is deze Polar Express bij de tijd van het jaar?!

Diverse schitterende uitvoeringen zullen volgen. Denk hierbij aan opties en features in asconfiguratie (voor zowel trekkers als bakwagens), ramen, stuurkant (en daarmee de versnellingspook en het luchtfilter), stoelopstelling, bumpers, verlichting, wieldoppen, zonnekleppen, hoekschildjes, spiegels en ga zo maar door. Ons advies? Houd onze kanalen in de gaten.



Copyright Tekno B.V. 2021