Mc Kerral 3-assige houtwagen aanhanger

Mc Kerral 3-assige houtwagen aanhanger

Mc Kerral 3-assige houtwagen aanhanger

Tekno verrast opnieuw met een spectaculaire toevoeging aan de collectie: de 3-assige houtwagen aanhanger. Dit prachtig gedetailleerde model is speciaal ontworpen voor de kenmerkende houtwagens die je veelal in het Verenigd Koninkrijk treft. En het beste is, dit model biedt talloze opties!

Met maar liefst tien verschillende bevestigingspunten voor de rongen over het gehele chassis, kun je zelf bepalen of je vier of zes rongen wilt gebruiken. Je hebt ook meerdere mogelijkheden voor de achterbumper; kies uit drie verschillende varianten en maak het af met ronde of rechthoekige achterlichten. Of je nu ronde of rechte spatborden wilt, het kan allemaal! En laten we de verfijnde breedtelampjes op het chassis niet vergeten, die zorgen voor de perfecte finishing touch.

Vanaf vandaag kun je het gloednieuwe miniatuurmodel van Mc Kerral reserveren, inclusief deze nieuw ontwikkelde aanhanger. Kortom, wacht niet te lang en bestel jouw exemplaar van deze unieke houtcombi nu alvast!Copyright Tekno B.V. 2021