Nieuw: Moffett meeneemheftruck

Nieuw: Moffett meeneemheftruck

Nieuw: Moffett meeneemheftruck

Geheel nieuw in ons assortiment is de Hiab Moffett; een meeneemheftruck waarbij chauffeurs zelfstandig vrachten kunnen lossen. Het gedetailleerde model is vanaf heden leverbaar!

De eerste meeneemheftruck is in de jaren ’70 ontwikkeld door de Fries Hessel Kooi. Dit werd een groot succes en is bekend geworden als “Kooiaap”. In 1994 is zijn onderneming verkocht aan het Ierse Moffett wat inmiddels onderdeel van Hiab is geworden.
Door de Hiab Moffett heeft de chauffeur altijd zijn eigen heftruck bij zich en is dus niet afhankelijk van derden. Tevens neemt de Moffett geen ruimte van de laadruimte in beslag, want deze hangt achterop de auto. De Moffett is enorm wendbaar, kan hefvermogens tot 3,5 ton aan en hoogtes tot meer dan 4 meter.

De Tekno Moffett bestaat uit meer dan 40 onderdelen en is daarom zeer gedetailleerd. Tevens heeft hij enkele beweegbare functies zoals beweegbare giek en stuurbaar achterwiel. De Moffett is los leverbaar en wordt geleverd met diverse accessoires om op verschillende trailers te monteren, zoals een schuifzeilentrailer en achter een wipkar.

De eerste modellen uitgevoerd met Moffett zijn reeds in productie en kunt u later dit jaar verwachten.
Ook in het bezit van een truck met Moffett? Vraag naar de mogelijkheden via info@tekno.nl.Related Products

Whatsapp contact
Copyright Tekno B.V. 2020