Nu verkrijgbaar: DAF XD bouwkit

Nu verkrijgbaar: DAF XD bouwkit

Nu verkrijgbaar: DAF XD bouwkit

Na het overweldigende succes van de nieuwe XF, XG en XG+ was het de beurt aan de XD om een nieuwe standaard te zetten in de distributiesector. En, zoals niemand ontgaan zal zijn, is de DAF XD uitgeroepen tot Truck of the Year 2023!

Tegelijkertijd met DAF onthulde Tekno op de IAA Transportation 2022 in Hannover de nieuwe XD, maar dan in miniatuur uiteraard. En nu is het moment daar: de DAF XD high cab 4x2 tractor chassis is verkrijgbaar als bouwkit!

DAF XD: Start the Future

De XD is de opvolger van de CF. De lagere cabine maakt dat slechts twee instaptreden nodig zijn. De aerodynamische vormgeving zorgt niet alleen voor minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot, maar ook voor een riante binnenruimte.

De 4x2 trekker is voorzien van een slaapcabine met een hoog dak. Een 2-assige gesloten oplegger is hierachter gekoppeld.

Nauwe samenwerking tussen DAF en Tekno voor levensecht resultaat

De miniaturen (op schaal 1:50) zijn door Tekno aan de hand van de originele CAD-bestanden 3D-gemodelleerd. Gedurende het hele proces is nauw contact geweest tussen Tekno en DAF om tot een levensecht miniatuurmodel te komen. Het resultaat? Een prachtig miniatuurmodel dat tot in het kleinste detail klopt met de werkelijkheid. Dit komt de bouwkit vanzelfsprekend alleen maar ten goede.

Bouwers, opgelet!

De bouwkit van deze prijswinnende truck (# 85237) is vanaf nu te bestellen in onze webshop.Gerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021