Oliebollenweek 2021

Oliebollenweek 2021

Update Oliebollenweek 2021

Waar we vorige week nog vol overtuiging aankondigden dat de Oliebollenweek fysiek zou plaatsvinden, moeten wij vandaag mededelen dat deze online zal worden gehouden. Hoe graag we jou ook hadden tegengekomen in de Tekno winkel, zal dit helaas niet gaan; onze fysieke winkel is gesloten sinds de persconferentie van afgelopen zaterdag 18 december.

Wij zouden Tekno niet zijn als we geen alternatief in petto zouden hebben. Daarom vindt de Oliebollenweek dit jaar wederom online plaats. Ieder nadeel heeft zijn voordeel; je kunt nu vanaf welke plek dan ook shoppen (met korting!) zonder de kou te hoeven trotseren. En… die oliebol houd je van ons tegoed!

Wat de online Oliebollenweek inhoudt? Van maandag 27 december om 19:00 uur tot donderdag 30 december om 17:00 uur profiteer je van korting op een grote selectie A- en B-keuze modellen en een breed assortiment A-keuze onderdelen in de webshop. Indien je ervoor kiest om je bestelling af te halen, kun je jouw bestelling uiteraard op afspraak bij ons afhalen in De Lier.

Veel online shopplezier!Copyright Tekno B.V. 2021