OVERSTAP BEMOMODELS.COM NAAR TEKNO.NL

OVERSTAP BEMOMODELS.COM NAAR TEKNO.NL

OVERSTAP BEMOMODELS.COM NAAR TEKNO.NL

Na veel voorbereiding is het eindelijk zover. De Bemo website is samengevoegd aan de Tekno website. We hebben de voorraden van Bemo opnieuw geïnventariseerd en voorzien van een nieuw Tekno artikelnummer zodat we vanuit ons eigen systeem de orders kunnen uitleveren. Hierdoor is het nu mogelijk om in een bestelling voor zowel modellen als onderdelen te plaatsen.

De naam Bemo blijft u voor alsnog tegenkomen op de website naast de nieuwe naam van Tekno Parts. Maar onder de naam Tekno Parts zullen wij vanaf heden de artikelen in de markt gaan zetten.

Graag erkennen wij dat helaas de website nog niet 100% vernieuwd is. Taal- en tekst fouten zult u helaas her en der nog wel tegenkomen. In de komende periode zullen wij hier zeker nog de nodige aandacht aangeven. Mocht u ergens anders tegen aanlopen op onze website, dan vragen wij u contact op te nemen via de e-mail parts@tekno.nl  of telefonisch via 0174-72 56 61.

Wij gaan ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en verwachten dat de aangepaste website daar zeker een aanvulling op is. Heeft u in de tussentijd tips voor ons? We horen ze graag.



Copyright Tekno B.V. 2021