Productie capaciteit China

Productie capaciteit China

U heeft het natuurlijk al vernomen; In heel China staat het terug dringen van het Corona virus op de eerste plaats. Veel productie capaciteit is stil gelegd door de overheid, of wordt in gezet om zaken te produceren waar een primaire behoefte aan is.

Zoals u bekend is, vindt de productie van onze modellen ook plaats in China. Zowel de assemblage als de daarvoor benodigde onderdelen zijn van Chinese hand.

Om deze redenen ligt ook onze productie stil en zijn wij geheel afhankelijk wanneer onze fabrieken de productie weer kunnen opstarten.

Dit zal echter leiden tot langere levertijden van onze producten. Dit zal, bij ongewijzigde regelgeving in China, verder gaan oplopen.  Momenteel zijn wij hard bezig met het zoeken naar extra productie capaciteit om de verloren gegane tijd in te gaan lopen als er vanuit China groen licht komt.

Wij kunnen niet anders dan uw begrip vragen voor de ontstane situatie en hopen dat in de eerste plaats vanuit het oogpunt van de wereld gezondheid het virus op korte termijn kan worden bestreden. Copyright Tekno B.V. 2019