Semtrade Svempa’s Shark

Semtrade Svempa’s Shark

De Shark, een legendarische bekende show truck op basis van één van de eerste Scania 4-series. Deze bekende truck werd in 1997 gebouwd door de bekende Sven Erik Svempa Bergendahl en staat sinds enkele jaren bij Semtrade in Maasdijk. Op speciale gelegenheden komt de Shark naar buiten, zo ook op afgelopen Tekno Event.

Optisch aan de buitenkant is duidelijk dat het niet om een normale Scania gaat. De onderlijn is met de hand van aluminium gemaakt; tevens de achterbumper waarbij achterlichten van de eerste generatie Audi A4 zijn verwerkt. Bij een aanblik binnen in de Shark doe je een stap terug in de tijd met ’90-s hightech: een Blaupunkt 6-CD wisselaar en een VSH videorecorder op de achterwand.

Alles ziet er nog geheel nieuw uit; zeer bijzonder als je nagaat dat de auto meer dan 20 jaar oud is en maar ‘slechts' 35.000km op de teller heeft staan! De eerste kleurstelling was paars, later is deze in het huidige lichtblauw gelakt met diverse specialpaints. 

Deze bijzondere showtruck komt er aan als Tekno model en kunt u nu reserveren. Speciaal voor dit model worden kenmerkende onderdelen ontwikkeld waardoor het een zeer natuurgetrouwe kopie zal worden. Copyright Tekno B.V. 2020