Tekno Event 2018

Tekno Event 2018

Op 19 mei 2018 (tijdens het pinksterweekend) is het weer zover, de 13e editie van het Tekno Event! Tekno, producent van miniatuur vrachtwagens, opent wederom zijn deuren.

Een uitje voor het hele gezin met een prachtige truckshow en entertainment voor jong en oud! Ieder jaar zijn er weer zo'n 4.000 belangstellenden die afreizen naar het “Truckevent” in De Lier. 2018 Is een bijzonder jaar voor Tekno, omdat wij ons 90 jarig jubileum vieren.

Voor deze speciale gelegenheid is er in het museum een prachtige expositie ingericht, waarmee een overzicht wordt gegeven van 90 jaar Tekno. Naast deze expositie is de vaste collectie van ruim 8.000 truckminiaturen uiteraard ook te bewonderen.

In het museum vindt ook de verkoop plaats van de Tekno modellen, waar u getrakteerd wordt op leuke aanbiedingen en u tevens een gokje wagen aan het rad van fortuin! Op het Buitenterrein kunt u genieten van ruim 100 unieke trucks uit binnen- en buitenland, onderdelen verkoop, prachtige minitrucks, een decibellen contest en meerijden met showtrucks voor het goede doel!

De gemoedelijkheid onder de bezoekers tijdens het event staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, met vertier zoals een springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton etc.

Voor de inwendige mens zal ook dit jaar de horeca weer zorgdragen voor een hapje en een drankje, waarbij het terras en de bar weer het centrale middelpunt zal zijn.

Aan het einde van de middag is er zoals elk jaar weer de spectaculaire uitrijdparade van de trucks, een evenement dat u niet mag missen! www.teknoevent.nlCopyright Tekno B.V. 2021