Tekno event Online

Tekno event Online

Gezien de huidige omstandigheden is het dit jaar helaas niet mogelijk om ons jaarlijkse Tekno Event te organiseren.  Dit vinden wij als medewerkers van Tekno uiteraard heel erg jammer! Het zou namelijk de 15de editie worden en we hadden hiervoor grootse plannen uitgewerkt.

Maar, deze omstandigheden maken ons creatief en hierdoor hebben wij dan ook besloten om er een online event van te maken “TEKNO EVENT ONLINE”. Wij gaan u hiermee toch nog een leuke dag bezorgen.

Wat u kunt verwachten?
Op zaterdag 30 mei zal het online event starten om 9.00 uur met vele leuke aanbiedingen. Zoals u namelijk van ons Tekno Event gewend bent hebben wij o.a. vele B-keuzes en een aantal A-keuze modellen in de aanbieding die dag. Deze zullen dit jaar dus via onze website aangeboden gaan worden.  Iedere 2 uur zullen er nieuwe aanbiedingen online gezet worden. Zorg dus dat u rond 9.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur achter uw computer zit om die ene mooie aanbieding eruit te scoren!

Henk Wijngaard
Maar naast leuke aanbiedingen zult u de gezelligheid van ons event waarschijnlijk ook wel missen. Voor dit jaar hadden wij een speciale act gepland staan van niemand minder dan Henk Wijngaard. Helaas zal deze act verplaatst moeten worden naar het Tekno Event van 2021. Máár, Henk zal rond 15.00 uur wel een online optreden voor u doen, check hiervoor onze Facebook pagina https://www.facebook.com/Tekno.nl/

Wij zien u zaterdag 30 mei graag online komen op www.tekno.nl!

LET OP: Ons museum en winkel in De Lier is op deze dag gesloten, wij hebben wel een extra koopavond van 19.00 tot 20.30 op vrijdag 29-05.Copyright Tekno B.V. 2021