Tekno Fair

Tekno Fair

Dat de zaterdag in het Pinksterweekend in het teken staat van de mooiste showtrucks, een hapje en een drankje met medetruckliefhebbers en de beste aanbiedingen, valt niet te betwisten. Na twee opeenvolgende online edities van het Tekno Event volgt dit jaar helaas wederom geen groots Tekno Event. Echter pakken we de draad weer voorzichtig op door een gezellig dagje uit voor de echte Tekno fans, hobbyisten en verzamelaars te organiseren.

Op zaterdag 4 juni ben jij als truckliefhebber van harte welkom in het Tekno Museum* tussen 10:00 en 15:00 uur. Wat je hier zoal kunt verwachten? We kunnen alvast verklappen dat je je truckershart kunt ophalen aan een mooie, kleine selectie aanwezige vrachtwagens. Uiteraard terwijl je van een hapje, een drankje én allerlei aanbiedingen in A-keuze modellen, B-keuze modellen, bouwkits, restant onderdelen en setjes geniet. En de kids? Die vermaken zich hier prima.
 
Hoewel wij – diep in ons hart – het liefst het officiële Tekno Event weer laten terugkeren naar het Tekno terrein, beseffen we ons maar al te goed dat de omstandigheden in de wereld op dit moment nog te onzeker zijn om zo groots uit te pakken als de eerste veertien onvergetelijke edities van het Tekno Event. Desalniettemin kunnen we niet wachten om Tekno Fair samen met jou op een relatief kleinschalige manier te vieren!Copyright Tekno B.V. 2021