Tekno Fair

Tekno Fair

Tekno Fair

WOW! We zijn overweldigd door jullie enthousiasme en gezelligheid tijdens Tekno Fair op 4 juni. Was jij van de partij? Namens het hele Tekno team willen we jou ontzettend bedanken voor je aanwezigheid.

Nogmaals onze felicitaties aan Christiaan Wagenaar, Modelbouwer van het Jaar 2022. Wees niet getreurd als jij er niet met de winst vandoor bent gegaan; je maakt nog steeds maandelijks kans op €25 shoptegoed bij deelname in de strijd om het Model van de Maand.
In welke vorm het evenement volgend jaar zal plaatsvinden is nog niet bekend, maar dat de zaterdag in het Pinksterweekend in het teken staat van de mooiste showtrucks, een hapje en een drankje met medetruckliefhebbers en de beste aanbiedingen, valt niet te betwisten.

Kortom, graag tot volgend jaar! Natuurlijk ben je tussendoor van harte welkom om het Museum op zaterdagen (tussen 10:00 en 13:00 uur) te bezoeken. Hier vind je een verrassend grote diversiteit aan nieuwe modellen, B-keuze modellen, sets en residuele onderdelen. (Tip! 19 juni is het Vaderdag…)

Natuurlijk houden we je daarnaast met plezier op de hoogte van de nieuwste Models, Parts en Gifts via de nieuwsbrief, webshop en social media kanalen.Copyright Tekno B.V. 2021