Truck designer

Truck designer

Tekno presenteert: de TRUCK DESIGNER!

Een miniatuurmodel personaliseren? Dat is vanaf nu mogelijk! Tekno Gifts – onderdeel van Tekno Collectables – lanceert namelijk een speciale tool in de webshop die jou in staat stelt om de oplegger van een blanco miniatuurmodel volledig naar eigen ontwerp te maken en bestellen.

You invent. We make it roll.

De truck designer biedt jou de mogelijkheid om een DAF of Scania 1:87 oplegger naar eigen ontwerp te laten bedrukken. Alle remmen mogen los, want zowel eigen foto’s als tekst in een eindeloos aantal kleuren en symbolen kunnen via de truck designer aan jouw ontwerp worden toegevoegd.

Hoe bijzonder is het om jouw beste vriend(in) of mede-truckliefhebber te verrassen met een zelfontworpen Tekno model? De verjaardag van een neefje, een collega die met pensioen gaat of de geboorte van een eerst (klein)dochter: met de truck designer ontwerp jij hun droomoplegger. 

Natuurlijk maakt de truck designer het ook heel toegankelijk om als zakelijke klant (een grotere oplage van) een truck uit het eigen wagenpark op schaal te creëren. Tip van ons: een uniek, zelfontworpen model is een goed alternatief voor een relatiegeschenk of als blijk van waardering aan het personeel.

Nadat jij jouw creatieve geest op de vrije loop hebt gelaten en wij de bestelling hebben ontvangen, wordt jouw unieke, zelfontworpen opdruk met de hand op het miniatuurmodel aangebracht door medewerkers van het Tekno team in De Lier.

Veel plezier met het ontwerpen van jouw eigen miniatuurtruckCopyright Tekno B.V. 2021