Vaderdag tip!

Vaderdag tip!

19 juni: Vaderdag

Nog maar een paar dagen tot Vaderdag! Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de beslissing over het perfecte cadeau? Bezoek onze Gifts shop op www.tekno.nl! De Truck Designer, die je hier vindt, biedt jou de mogelijkheid om een DAF of Scania 1:87 oplegger naar eigen ontwerp te laten bedrukken - én tot aanstaande dinsdag scoor je een zelfontworpen model voor €29,95 in plaats van €39,95.

Alle remmen mogen los, want zowel eigen foto’s als tekst in een eindeloos aantal kleuren en symbolen kunnen via de truck designer aan jouw ontwerp worden toegevoegd. Hoe bijzonder is het om jouw (schoon)vader of bonuspapa te verrassen met een zelfontworpen Tekno model? … Precies!

Let op: wil je er zeker van zijn dat jouw zelfontworpen model op tijd (voor Vaderdag) binnen is, bestel het item dan uiterlijk dinsdag 14 juni.

Zonde om jouw eigen creatie niet te delen met mede-truckliefhebbers, nietwaar? Plaats hier daarom een foto van op social media en vergeet @Tekno_Models (Instagram) en @Tekno.nl (Facebook) niet te taggen.Gerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021