Zaterdag 18 mei is het Tekno Event 2019!

Zaterdag 18 mei is het Tekno Event 2019!

SCANIA V8 CLASSIC TOUR LANGS TEKNO EVENT

Voor de 8e keer vindt op 18 mei 2019 de Scania V8 Classic Tour plaats. Maar liefst 56 Scania 140 en 141'ers vormen bij de start een groot V8 logo.
 
Na de fotosessie wordt de tour gereden vanuit Reeuwijksehout richting het Tekno Event in De Lier. Onderweg trekken de brullende 8 cylinders iedere keer veel aandacht. De oude Scania's zijn allemaal uit de periode 1969 tot 1981 met de beroemde 14 liter V8 onder de kap.
 
De rit maakt dit jaar deel uit het van Tekno Event. Het konvooi van deze auto’s zal om circa 14.30 het Tekno Event 2x passeren met alle brullende V8-en! Een indrukwekkende stoet klassieke Scania’s wat u niet mag missen!

Maar er is natuurlijk veel méér te doen tijdens ons Tekno Event. Naast de Scania V8 classic tour kunt u in het museum onze collectie van ruim 8.000 truckminiaturen bewonderen. In het museum vindt tevens de verkoop plaats van onze Tekno-modellen, waar u getrakteerd zal worden op leuke aanbiedingen!

Meest in het oog springende is zoals elk jaar ongetwijfeld weer ons buitenterrein, waar u zich kan vergapen aan ruim 80+ unieke trucks uit binnen- en buitenland. Tevens is hier de onderdelenverkoop, rijden er prachtige minitrucks, kan je zelf een brand blussen, kan je meedoen aan een banden wissel wedstrijd en kan er worden meegereden met showtrucksvoor het goede doel! De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met de altijd weer zeer spectaculaire uitrijparade van de trucks, die u niet wilt missen.


Ook dit jaar kunt u weer zelf rijden in een vrachtauto van DON-opleidingen. En dat zonder groot-rijbewijs (onder begeleiding van een instructeur). Tegen betaling, ten gunste van het goede doel.


Het Tekno Event heeft zich in veertien jaar ontwikkeld tot een heel leuk gezinsuitje met entertainment voor jong en oud! Ieder jaar reizen er zo'n 4.000 belangstellenden af naar De Lier. De gemoedelijkheid onder de bezoekers staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, met een springkussen, schminken, buttons maken en een grabbelton.


Voor de inwendige mens zal ook dit jaar de horeca weer zorgdragen voor een hapje en een drankje, waarbij het terras en de bar het centrale middelpunt zullen zijn. Daarnaast is er dit jaar om 15.30 live muziek met Hans van Katwijk.
Related Products

Copyright Tekno B.V. 2019