Zaterdag 21 september op het Tekno terrein: Het Glazenstad Oldtimer Event

Zaterdag 21 september op het Tekno terrein: Het Glazenstad Oldtimer Event

Zaterdag 21 september op het Tekno terrein: Het Glazenstad Oldtimer Event

Op zaterdag 21 september is Tekno gastheer voor het eerste Glazenstad Oldtimer Event. Het evenement wordt georganiseerd door de Westlandse Oldtimer Club “Het Barrel”. Vanaf 10.00 tot 18.00 bent u van harte welkom om vele verschillende klassieke personen auto’s te bewonderen.

Bezitters van klassieke auto’s uit Nederland en België komen naar dit evenement voor een ontdekkingstour en puzzelrit door het Westland en omstreken. Tijdens deze rit zullen de auto’s op verschillende bezienswaardigheden stoppen en worden her en der streekproducten gepresenteerd.
Ook voor de bezoeker is er genoeg te zien: Een Concours d ‘Élégance met prachtige klassiekers, een streekmarkt en ook voor kinderen is er genoeg te doen. Heeft u altijd al een keer in een F1 race auto willen rijden? Maak dan een rit in de F1 race simulator! Verschillende bedrijven zullen demonstraties geven en natuurlijk wordt de mooiste auto gekozen tijdens de verkiezing.
Tevens is er live muziek met eten en drinken; dus volop gezelligheid! Uiteraard is het Tekno museum de gehele dag geopend; van 10.00 tot 17.30.

Heeft u interesse om mee te rijden met deze rit? Schrijf u dan in via deze link: http://ed1b1406fdfb.fikket.nl/events/glazenstad-oldtimer-festival/orders/newCopyright Tekno B.V. 2019