Zaterdag 22 mei Tekno Event - ONLINE

Zaterdag 22 mei Tekno Event - ONLINE

Tekno Event Online!

Gezien de huidige omstandigheden is het dit jaar helaas weer niet mogelijk om ons jaarlijkse Tekno Event te organiseren. Dit vinden wij als medewerkers van Tekno uiteraard heel erg jammer, maar wij vestigen opnieuw onze hoop op volgend jaar.

Om ook dit jaar het Tekno Event niet stilletjes voorbij te laten gaan, hebben wij er wederom voor gekozen om het ‘TEKNO EVENT ONLINE’ te organiseren. Wij hopen u hiermee alsnog een leuke dag te mogen bezorgen.

Wat u kunt verwachten?
Op zaterdag 22 mei zal het online event starten om 9.00 uur met vele leuke aanbiedingen. Zoals u namelijk van ons Tekno Event gewend bent, hebben wij o.a. vele B-keuzes en een aantal A-keuze modellen in de aanbieding die dag. Deze zullen dit jaar via onze website aangeboden worden. Iedere 2 uur zullen nieuwe aanbiedingen online gezet worden. Zorg dus dat u rond 9.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur achter uw computer zit om die ene mooie aanbieding te scoren! En dat is niet het enige; als u tijdens het Online Tekno Event een online bestelling plaatst, maakt u kans op €150 shoptegoed.  

Het museum is op de dag van het Online Tekno Event geopend volgens de richtlijnen. Een beperkt aantal bezoekers wordt tegelijkertijd binnengelaten. Let op: de aanbiedingen zijn alleen online (!) geldig.


Wij zien u zaterdag 22 mei graag online op www.tekno.nl!Copyright Tekno B.V. 2021