Andersen, Alex

Andersen, Alex

Over Alex Andersen

Sinds de bescheiden start in 1964 heeft Alex Andersen Ølund A/S zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende logistieke bedrijven van Denemarken, gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, groenten en fruit en andere temperatuurgevoelige goederen, alsmede stukgoederen van allerlei aard. Klik hier om de website van Alex Andersen te bezoeken.

Een miniatuurmodel uit de eigen vloot is vanzelfsprekend het perfecte cadeau voor de vele truckliefhebbers en -verzamelaars binnen het personeelsbestand van Alex Andersen. "We wilden hen de ervaring geven van het verzamelen van een Alex Andersen truck als collectors item. We geven ook een modeltruck aan collega's die een jubileum vieren en aan onze studenten die hun traineeprogramma bij Alex Andersen afronden. Dit is een persoonlijk en bijzonder cadeau, dat niemand anders heeft," aldus Henrik Larsen, afdelingshoofd bij Alex Andersen Holland B.V. Daarom besloot het transportbedrijf om een serie van vijf vrachtwagens in miniatuur door ons, Tekno, te laten produceren.

Hoe Henrik terugkijkt op onze samenwerking? Lees verder!

Samenwerking met Tekno

"Omdat we in 2019 het plan hadden om in totaal 2.400 stuks miniatuurtrucks aan te schaffen - uitgebracht over 3 jaar - hadden we hiervoor een 100% betrouwbare partner nodig. Kijkend naar de markt zijn er maar een paar zeer goede fabrikanten van modeltrucks in Europa. We kozen voor Tekno vanwege onze eerdere goede ervaringen met hen en een goed gevoel na een paar ontmoetingen met hen. Gezien de enorme investering voor ons, was het belangrijk dat onze partner een juiste prijs-kwaliteitverhouding zou bieden. Een leuke bijkomstigheid is dat Tekno in 1928 in Denemarken is opgericht - net als Alex Andersen in 1964. Daarom gingen we samen voor dit sprookje ..." zegt Henrik.

Hoe het sprookje verder gaat? Henrik: "Heel goed. We hebben onze eerste modellen bijna 20 jaar geleden met Tekno uitgebracht en het is altijd heel soepel verlopen - vanwege de vlotte communicatie met hen via vergaderingen, telefoongesprekken en e-mails. Nu 20 jaar later spreken we nog steeds met dezelfde mensen bij Tekno, wat veel zegt over hun bedrijf. Het is fijn om met een bedrijf te werken waarvan je het gevoel hebt dat het niet alleen om het geld gaat, maar ook om hun passie voor het product."

Tekno staat altijd voor je klaar en komt hun beloftes na. Geen onverwachte verborgen kosten of vertragingen - dus we zullen ze zeker aanbevelen.

Van sprookje naar realiteit

"We zijn meer dan tevreden met het model vrachtwagens. Ze zijn van hoge kwaliteit en identiek aan onze echte vrachtwagens. We houden van de aandacht voor details en dan heb ik het over het bloemennummer op de zijkant "1964" - het jaar dat het bedrijf werd opgericht," gaat Henrik verder.

Of Alex Andersen opnieuw voor Tekno zou kiezen als de gelegenheid zich voordeed? Henrik: "Ja, natuurlijk. Als we een idee hebben, willen we dat in de wereld brengen. We zijn al bezig met een nieuw project..." Spannend!

Shop By
Shopping Options
Type
  1. Reefer semitrailer 5 items
  2. Road Train 1 item
  3. rigid truck with trailer 2 items
View as Grid List

7 Items

Set Descending Direction
per page
Copyright Tekno B.V. 2020