Zijderlaan

Zijderlaan

"Ik ben sprakeloos, wat mooi! Top werk iedereen!" Dat was de reactie van Martijn Zijderlaan, toen we eind 2022 de klassieke DAF Topsleeper van transportbedrijf Zijderlaan in miniatuur overhandigden. Deze oldtimer is niet de enige vrachtwagen uit het wagenpark van Zijderlaan die wij bij Tekno hebben mogen vervaardigen als schaalmodel. Des te gaver om deze trouwe opdrachtgever keer op keer te mogen verblijden met een exacte replica.

In april 2023 hadden we het genoegen om opnieuw een miniatuurmodel uit te brengen voor transportbedrijf Zijderlaan: de DAF XG. "Zonder meer perfect" en "helemaal dik" zijn zomaar wat uitspraken die Martijn Zijderlaan deed tijdens het ophalen van het model. Wij van zijn het hier helemaal mee eens. De specifieke onderdelen, die voor dit miniatuurmodel zijn ontwikkeld, maken deze 1:50 - ook technisch gezien - een hoogstandje. Zo is de baby-as compleet heruitgevonden en de airco unit extra laag, precies zoals het origineel.

Over Zijderlaan

Zijderlaan is een sterke en professionele speler in de dynamische wereld van transport en logistiek. De logistieke markt ontwikkelt zich in een razend tempo en zij volgen deze ontwikkelingen op de voet. Als gezond familiebedrijf met een stevig fundament en een duidelijke strategische visie kunnen zij goed inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden.

Shop By
Shopping Options
Type
  1. Cargo Floor 1 item
  2. Box semitrailer 1 item
  3. Tipper 6 items
  4. Tractor 2 items
  5. rigid truck with trailer 1 item
  6. Curtainside semi-trailer 3 items
  7. Silo trailer 3 items
View as Grid List

Items 1-12 of 17

Set Descending Direction
Page
per page
Copyright Tekno B.V. 2020