Magazijnmedewerker / Controleur (16 – 24 uur)

Magazijnmedewerker / Controleur (16 – 24 uur)

Als magazijnmedewerker werk je samen een team van enthousiaste collega's aan het zorgvuldig inspecteren van de vrachtauto's op beschadigingen en het controleren van eventueel ontbrekende onderdelen. Je hoeft geen specifieke achtergrond of hobby te hebben in miniatuurmodellen. Als jij een scherp oog hebt voor detail en graag werkt in een nauwkeurige en gestructureerde omgeving, dan is deze functie zeker iets voor jou!

Elke maand komt er een zeecontainer binnen met een grote batch aan modellen. Samen met je collega's voer je de kwaliteitscontrole uit en beslis je of de vrachtauto's verzonden worden naar de klant of teruggaan naar de producent. Naast je hoofdtaak als controleur, krijg je de kans om betrokken te worden bij het magazijnbeheer.

Als magazijnmedewerker / controleur bij Tekno…

  • ben jij een Pietje Precies;
  • heb je een scherp oog voor details;
  • beschik je over een flink portie flexibiliteit.

Wat bieden wij jou?

Als magazijnmedewerker heb je een flexibele baan bij een leuke, mensgerichte organisatie met een gedreven, ondernemende cultuur. Je komt te werken in een team van jonge,  gezellige collega’s met een hart voor het product. Regelmatig worden leuke bedrijfsuitjes georganiseerd. Naast een goed salaris, beschik je over nette secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname aan het collectieve bedrijfspensioen zonder eigen bijdrage.

Over Tekno

Tekno ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke miniatuurvrachtwagens, bouwkits en onderdelen op schaal 1:50. Per jaar maken wij meer dan 100.000 zakelijke klanten en verzamelaars blij met de exacte reproductie van een specifieke vrachtwagen. En dat all over the world – zonder dat er ook maar een spiegeltje, windgeleidertje of lampje ontbreekt.

 

Kortom, zou jij jouw kwaliteiten als nauwkeurige inspecteur graag benutten? Solliciteer dan snel via hr@tekno.nl!

Copyright Tekno B.V. 2021