Robin Holsappel

€ 25,00 (Aanbetaling)
€ 119,00 (Productprijs)
Niet meer te reserveren
Artikelnummer
82086
Meer informatie
Naam Robin Holsappel
Modelcode 175000A+
Gemonteerde spiegels Ja
Land van herkomst Nederland
Certificaat Ja
Verwachte levertijd 2021 | 4e Kwartaal
Bouwjaar 2021
Schaal 1:50
Merk Scania
Uitvoering Trekker
Assortiment Special
Fabrikant Tekno

Scania Next Gen R-serie 4x2 - De droom van Robin Holsappel - Never give up!

Robin Holsappel en Tekno ontwerpen miniatuur truck om spierziekte Duchenne de wereld uit te helpen

Op 16 april lanceert Tekno in samenwerking met Robin Holsappel, de 29-jarige truckfotograaf die aan de spierziekte Duchenne lijdt, een speciaal miniatuurmodel om geld op te halen voor stichting Duchenne Parent Project. Tekno doneert de gehele opbrengst aan deze stichting, zodat zij in staat zijn om meer en beter onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie te doen en hiermee geneesmiddelen te ontwikkelen die de afbraak van spieren kunnen stoppen of vertragen. Doe je mee?

Wie in de truckerswereld kent hem niet? Robin Holsappel, de man die al vele trucks op de foto heeft gezet. Zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden, kan Robin helaas niet realiseren door de spierziekte Duchenne waar hij aan lijdt. Wereldwijd komt Duchenne voor bij één op de vijftigduizend mensen, voornamelijk jongens. Bij deze spierziekte breken de spieren – en uiteindelijk de hartspier – langzaam af, omdat het eiwit dat zorgt voor de stevigheid van spiercellen bij mensen met Duchenne ontbreekt.

Om de gevolgen van Duchenne Spierdystrofie te stoppen of vertragen, is veel onderzoek – en dus geld – nodig. Tekno draagt hier met liefde haar steentje aan bij door het waarmaken van een andere droom van Robin: de introductie van een eigen Tekno miniatuurmodel. Geheel naar Robins ontwerp is een flitsend model gerealiseerd. Gedurende dit gehele proces is Robin nauw betrokken gebleven bij de verwezenlijking van zijn model én droom. De miniatuur truck is exclusief uitgebracht om geld op te halen voor stichting Duchenne Parent Project. De opbrengst gaat dan ook geheel naar deze stichting.

Whatsapp contact
Copyright Tekno B.V. 2020