Profiel

Het assortiment van Tekno

Bij Tekno kennen we bijna geen beperkingen. U kunt bij ons ook terecht voor de meest actuele truckmodellen maar ook voor oudere modellen. Daarbij voeren we een zeer breed assortiment. Aan u de keus; modellen waarbij zelfs onderdelen als zwaailichten, gereedschapskisten en skirts van vrachtwagens met het nodige gevoel voor precisie zijn gedetailleerd of kiest u voor een minder ver doorgevoerde detaillering? Overbodig te zeggen dat in beide gevallen de kwaliteit uitstekend is.

Welke keus u maakt is sterk afhankelijk van het doel waarvoor u modellen laat maken. Gaat het om een kleine serie, dan ligt exclusiviteit meer voor de hand dan bij een serie waarbij u aan grote getallen denkt. Bovendien vindt u bij Tekno al een groot aantal basismodellen 'start-klaar'. Populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz en MAN zijn beschikbaar in diverse cabine-varianten. Daarnaast zijn voor alle merken ook fenders en skirts leverbaar.

En gaat uw voorkeur uit naar 'klassieke' modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw? Ook die kunnen we leveren!

 

Tekno biedt verschillende productlijnen: 

Tekno Special Line

   
Tekno dankt haar reputatie met name aan de uitstekende vormgeving en detaillering die u ontdekt bij de ‘Specials’. De Tekno Special Line is leverbaar in vrijwel elk model. Bovendien kan de Tekno Special Line op verzoek worden uitgerust met een heel uitgebreid scala aan diverse accessoires zoals luchthoorns, zwaailichten, gereedschapskisten, skirts, op maat gemaakte accessoires enzovoorts.

 

Tekno Classic Line

   
Modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw winnen met het jaar aan populariteit. Niet vreemd want ‘retro’ is helemaal in. Tekno denkt met u mee en introduceert daarom de Classic Line. Ontdek ook de mogelijkheden voor het nabouwen van úw favoriete ‘oldtimer’.

 

Tekno Basis

   
Tekno kent een zeer groot aantal basismodellen. Zowel trekkend als getrokken materieel van bekende merken als DAF, Scania, Volvo, MAN en Mercedes-Benz. Voor de cabinevarianten van alle merken zijn zogenaamde windgeleidersets leverbaar. Tevens zijn er ook diverse chassis configuraties leverbaar.
 
Tekno Nieuws
Oliebollendagen 2018
11-12-2018

Als afsluiting van ons jubileumjaar nodigen wij
...

»Lees meer
Handmodel GussAS
01-11-2018

Handmodel GussAS:
...

»Lees meer
Job Event
18-10-2018

Job Event voor werkzoekenden in de transport of
...

»Lees meer
Museum gesloten op 29-09-2018
28-09-2018

I.V.M. een besloten feest is ons museum op 29-
...

»Lees meer
Tekno 90 jaar!
24-08-2018

Save the date!

...

»Lees meer