Projectbegeleider (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een organisatietalent dat staat te popelen om ons team op de werkvoorbereiding te versterken. Zie jij het als een mooie uitdaging om onze projecten volgens de juiste route te laten verlopen? En is Pietje Precies – bij wijze van spreken – jouw bijnaam? Grijp je kans en ga aan de slag als projectbegeleider binnen een groeiende, internationale organisatie!

Tekno ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke miniatuurvrachtwagens, bouwkits en onderdelen op schaal. Per jaar maken wij meer dan 100.000 zakelijke klanten en verzamelaars blij met de exacte replica van een specifieke vrachtwagen. En dat all over the world – zonder dat er ook maar een spiegeltje, windgeleidertje of lampje ontbreekt.

Zoals de functietitel al verklapt, ben je als projectbegeleider verantwoordelijk voor het begeleiden van het productieproces in China. Jij vormt dus de schakel tussen klanten, dealers en producenten. De kosten én kwaliteit verlies je vanzelfsprekend niet uit het oog. Samen met jouw team ga je voor het meest verfijnde resultaat: van het eerste ontwerp tot de laatste check.

 

Oftewel, jij …

·         verwerkt inkomende aanvragen in ons moderne ERP-systeem;

·         gaat aan de slag met het exacte design van aangevraagde modellen in programma’s als Adobe Illustrator en Photoshop;

·         begeleidt de productie door in contact te staan met klanten, dealers en producenten in China;

·         bewaakt de kosten door een scherp oog op de begrote en uiteindelijke kosten te houden;

·         dubbelcheckt concepten en koppelt eventuele aanpassingen terug naar de producent.

 

Als projectbegeleider bij Tekno…

·        HBO denk en werk niveau;

·        benut je je organisatorische skills met plezier;

·        ben je stressbestendig;

·        zijn jouw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (in Nederlands en Engels) in orde;

·        zijn Adobe Illustrator en Photoshop jou welbekend;

·        komt jouw affiniteit met de branche heel goed van pas.

 

En dit krijg je ervoor terug:

Als projectbegeleider heb je een diverse functie met voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden bij een leuke, mensgerichte organisatie met een gedreven cultuur. Je komt te werken in een team van jonge, gezellige collega’s. Je krijgt van ons 24 vakantiedagen en deelname aan het collectieve bedrijfspensioen zonder eigen bijdrage.Kortom, een toffe baan met uiteraard een goed salaris (tussen €2.800 en €3.300), mooie arbeidsvoorwaarden én ruimte voor initiatief!

 

Solliciteren?

We zien jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet! Mail je cv en motivatiebrief naar hr@tekno.nl. Natuurlijk kun je bij vragen ook bij Nick de Ridder terecht door te bellen naar 0174 – 725 600.

Copyright Tekno B.V. 2021