Nieuw: kort tankcontainerchassis

Nieuw: kort tankcontainerchassis

Nieuw in ons assortiment is een kort tankcontainerchassis. Dit chassis kenmerkt zich voornamelijk door kortere lengte dan het traditionele 30 ft. tankcontainerchassis en de lage instap aan de achterkant. De laad- en losaansluiting van de tankcontainer kan nu vanaf de grond bediend worden door de chauffeur en laad- en losoperator. Bij het traditionele 30 ft. tankcontainerchassis is dit vaak niet mogelijk, waardoor men achterop het chassis moet klimmen om te kunnen laden of lossen.
 
Deze ontwikkelingen zijn voortgekomen uit de behoefte om de veiligheid te verhogen. Het concept met lage instap en makkelijke bereikbaarheid van de tankcontainer wordt door veel chauffeurs en klanten als prettig en veilig ervaren. Vanuit de chemie- en foodindustrie worden steeds strengere veiligheidseisen gesteld, waardoor er in diverse gevallen alleen met dit type chassis geladen en gelost mag worden. Veel transporteurs hebben daarom tegenwoordig één of meerdere varianten van dit korte tankcontainerchassis aan hun wagenpark toegevoegd.
 
Het nieuwe Tekno tankcontainerchassis is leverbaar met diverse opties zoals: ADR bord, lange en korte slangenkokers, fietsenvangers en kisten.Copyright Tekno B.V. 2021