Profiel

Tekno: Waar Vakmanschap en Kwaliteit Samenkomen in Truckmodellen

Tekno opent de deuren naar onbegrensde mogelijkheden in de wereld van truckmodellen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modellen of naar tijdloze "Klassiekers," bij ons ontdek je een uitgebreid assortiment.

Onze modellen worden met uiterste precisie vervaardigd, waarbij details zoals zwaailichten, gereedschapskisten en skirts van vrachtwagens met zorg worden uitgewerkt. Naast de "standaard" trucks, bieden we ook diverse variaties om aan al je behoeften te voldoen. In beide gevallen staat Tekno garant voor hoogwaardige kwaliteit.

De keuze voor een specifiek model hangt sterk af van het doel waarvoor je de modellen laat maken. Of je nu kiest voor exclusiviteit bij een kleine serie of efficiëntie bij grotere aantallen, Tekno staat garant voor vakmanschap.

Bij Tekno vind je ook een uitgebreide selectie 'start-klaar' basismodellen, waaronder populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz, Mack, Ford en MAN in verschillende cabine-varianten. Bovendien zijn voor alle merken vele verschillende accessoires zoals o.a. fenders en skirts beschikbaar.

Ook als je een voorliefde hebt voor 'klassieke' modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 95 jaar ervaring blijven we toonaangevend en vernieuwend in de internationale markt van truck schaalmodellen op schaal 1:50.

Wat Tekno nog specialer maakt, is dat onze miniaturen een enorme groep verzamelaars aanspreken, waardoor ze echt gewilde collector's items zijn.

Wil je een kijkje achter de schermen nemen? In de onderstaande video laten we je graag zien hoe onze prachtige modellen van Tekno van A tot Z worden geproduceerd.

Ontdek het Lion Toys Assortiment 

Naast Tekno leveren wij ook Lion Toys modellen, een gerenommeerde naam in de wereld van miniatuur vrachtwagens. Al geruime tijd bezorgen wij onze klanten een lach op hun gezicht met deze schaalmodellen, stuk voor stuk vervaardigd met vakmanschap en precisie. De wereldwijd gewaardeerde modellen van ons bedrijf worden omarmd door een diverse groep klanten.

Lion Toys biedt een iets eenvoudiger product, waardoor de prijzen iets voordeliger zijn. Dit maakt het een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een meer ingetogen variant van een vrachtwagen, perfect geschikt als relatiegeschenk. Als je niet op zoek bent naar een opvallende showtruck, maar wel naar een hoogwaardig geschenk, informeer dan zeker naar de mogelijkheden van Lion Toys. Hoewel iets minder accessoires, blijft het een zeer gedetailleerd product.

Copyright Tekno B.V. 2021