Profiel

Het assortiment van Tekno


Tekno kent geen grenzen. U kunt bij ons dan ook terecht voor de meest bijzondere truckmodellen. Niet alleen de allernieuwste maar ook voor de “Klassiekers” voeren we dan ook een zeer breed assortiment.

Modellen waarbij zelfs onderdelen als zwaailichten, gereedschapskisten en skirts van vrachtwagens met het nodige gevoel voor precisie zijn gedetailleerd. Natuurlijk produceren we ook de “standaard” trucks in vele variaties. Overbodig te zeggen dat in beide gevallen Tekno staat voor kwaliteit.
De keuze die u maakt is sterk afhankelijk van het doel waarvoor u modellen laat maken. Gaat het om een kleine serie, dan ligt exclusiviteit meer voor de hand dan bij een serie waarbij u aan grote getallen denkt.

Bovendien vindt u bij Tekno al een groot aantal basismodellen 'start-klaar'. Populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz en MAN zijn beschikbaar in diverse cabine-varianten. Daarnaast zijn voor alle merken ook o.a. fenders en skirts leverbaar.

En gaat uw voorkeur uit naar 'klassieke' modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw? Ook die kunnen we leveren! We zijn niet voor niets al 90 jaar toonaangevend en vernieuwend in de internationale markt van truck schaalmodellen in de schaal 1:50.

In onderstaande video nemen wij je mee in de wereld van Tekno en hoe onze prachtige modellen van A tot Z worden geproduceerd:

Het assortiment van Lion Toys


Lion Toys is een bekende naam in de professionele markt van miniatuur vrachtwagens. Al 60 jaar brengen wij onze opdrachtgevers in verrukking met onze schaalmodellen, stuk voor stuk vervaardigd met de nodige vakbekwaamheid en precisie. De modellen die ons bedrijf de deur uitgaan worden wereldwijd gewaardeerd door een brede groep opdrachtgevers.

Onze missie


Wij zijn een mensgerichte organisatie met korte lijnen en een gedreven ondernemende cultuur.
De wensen van onze klanten en onze verzamelaars zijn de basis van ons functioneren. Onze modellen zijn een exacte reproductie van het wagenpark van onze aanbieders, geen spiegel, geen lampje ontbreekt.


Onze klanten zijn fabrikanten, transportbedrijven en verzamelaars “all over the world”. We verwerken al onze kennis en ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van schaalmodellen en maken er een tijdloos relatiegeschenk van. Daar ligt onze ambitie!


"Onze service is gebouwd op kwaliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid."

Tekno medewerkers

Copyright Tekno B.V. 2021