Nieuw! MAN – GX & GM cabine

Nieuw! MAN – GX & GM cabine

Nieuw! MAN – GX & GM cabine

De oplettende kijker was het vast en zeker al opgevallen: Tekno presenteert de nieuwe MAN – GX- en GM-cabine. Het gloednieuwe, strakke plaatwerk en heruitgevonden dak maken dat deze MAN gestroomlijnder dan ooit. Waren het moderne paneel achter de zijruit en de geüpgradede buitenspiegels je daarnaast opgevallen?

Een van de pronkstukken van deze GX- en GM-cabines is natuurlijk de innovatieve, indrukwekkende voorbumper met led verlichting, waarin de grill maximaal doorloopt. Veiligheid staat voorop, zodra deze bijzondere truck de weg opgaat; daarom bewaken de radarsensoren de dode hoek. Verder beschikt deze MAN GX- en GM-cabine over een optioneel camerasysteem: 2 zijcamera’s en een dodehoekcamera aan de passagierszijde. De displays in het interieur vullen deze optie aan.

Een van de pioniers die rondrijdt in de MAN TGX GX is Eckhardt. De 3-assige koeloplegger van Eckhardt heeft de primeur bij Tekno en is vanaf nu als schaalmodel te reserveren in de webshop. De GX-uitvoering heeft een royaal vormgegeven cabine, inclusief extra hoog dak.Gerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021