Eerste nieuwe model Scania Torpedo 2- en 3-serie

Eerste nieuwe model Scania Torpedo 2- en 3-serie

De oplettende bezoeker van onze site heeft het wellicht al eerder opgemerkt dat er aan een nieuwe Scania Torpedo 2- en 3-serie is gewerkt. Hierdoor is de detaillering van dit model flink  opgeschroefd. Het eerste nieuwe model is nu leverbaar in uitvoering van het Noorse Svein Mo A/S.

Tekno heeft de Scania 2-serie Torpedo al in het programma sinds de jaren ’80; in de dagen dat de echte nog in productie was. De matrijzen van toen zijn verbouwd en gebruikt voor zijn opvolger in 1987: de Torpedo 3-serie. Het werd tijd om de detaillering op te schroeven en bij deze lanceren wij de eerste nieuwe Torpedo 3-serie in uitvoering van het Noorse Svein Mo.

Deze nieuwe Torpedo is geheel van grond af aan ontwikkeld. Een losse trekker bestaat al snel uit meer van 150 tot 160 onderdelen. De cabine varianten zijn een plat dak, Topline en Estepe dak. Standaard chassis varianten zijn de 4x2, 6x2 en 6x4.

Het model van Svein Mo is nu leverbaar: Een 143 Topline 6x2 sleepas trekker; voorzien van vele accessoires en een veel geziene gast op Scandinavische truckshows.

Andere bedrijfsuitvoeringen zijn reeds aangekondigd en zullen binnenkort volgen.Related Products

Copyright Tekno B.V. 2019