Overname Bemo Models door Tekno B.V.

Overname Bemo Models door Tekno B.V.

We zijn net begonnen aan het nieuwe jaar en willen hierbij het heugelijke nieuws mededelen dat per 20 februari 2020 Bemo Models wordt overgenomen door Tekno. Al ruim 22 jaar is Bemo Models dé leverancier bij uitstek van onderdelen voor uw 1:50 zelfbouwmodellen. Met veel passie en overgave hebben Harry en Dorie Schrooijen zich ingezet om het bedrijf Bemo Models te maken tot wat het nu is. Ze gaan nu genieten van hun welverdiende pensioen en willen hierbij hun relaties bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren.

De overname zien ze als een prachtige stap voorwaarts. We zijn met recht trots en opgetogen dat Bemo Models onder de vleugels van Tekno komt en zien ernaar uit verder aan de weg timmeren om de zelfbouwer te voorzien van de juiste onderdelen, kits en aanverwante zaken. De verhuizing naar de Lier en inrichting van het hele assortiment, zal naar verwachting 2 weken in beslag nemen.

Dit betekent concreet dat uw bestellingen gedaan na 19 februari, verstuurd zullen worden gedurende de week van 9 maart. Harry en Dorie zullen ons op de achtergrond helpen om de overgang zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Er zal voor u niets veranderen, de service en kwaliteit zal zijn zoals u het gewend bent van Tekno en Bemo Models.

Mocht u nog vragen hebben, hieronder kunt u al een aantal antwoorden vinden. Staat uw vraag er niet tussen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Tekno kijken ernaar uit u van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Het Tekno team

Blijft de naam Bemo Models gehandhaafd?
Ja, vooralsnog blijven wij de naam Bemo Models hanteren.
 
Kunt u blijven bestellen via https://www.bemomodels.com/nl?
Ja, u kunt uw bestelling blijven ingeven via de genoemde website en uw bestaande account.
 
Wat gebeurt er met uw lopende bestellingen?
Achter de schermen wordt hard gewerkt om de overname zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.
Bestellingen na 19-02-2020 zullen worden afgehandeld door Tekno. Vanaf maandag 9 maart zullen wij weer pakketten versturen.
 
Wat betekent de overname voor u als klant?
U kunt rekenen op onze service en kwaliteit!
 
Contactgegevens:
Bemo Models
Coldenhovelaan 8
2678 PS DE LIER
tel: 0174-725600
email: info@bemomodels.comCopyright Tekno B.V. 2021