Schuster eert overleden vriend met speciaal voor hem ontworpen voertuig.

Schuster eert overleden vriend met speciaal voor hem ontworpen voertuig.

Georg Schuster, de eigenaar van het gelijknamige bedrijf, heeft een hartverwarmend gebaar gemaakt ter nagedachtenis aan zijn goede vriend Andreas Schubert. Hij heeft een van zijn vrachtwagens laten voorzien van een uniek ontwerp dat als een blijvende herinnering aan Andreas Schubert zal dienen.

Het voertuig is met zorg en toewijding beschilderd door de getalenteerde kunstenaar Gerd Suchhalla. Het resultaat is een prachtige creatie en een eerbetoon aan de overleden vriend.

Het speciaal ontworpen voertuig zal niet alleen op de weg te bewonderen zijn, maar zal ook als waardevol Tekno-model in een stolp worden geproduceerd. Dit model zal naast de 1 op 1 truck ook dienen als een tastbare herinnering aan de bijzondere vriendschap tussen Georg Schuster en Andreas Schubert.

Bovendien heeft Georg Schuster aangekondigd dat hij een deel van de opbrengst van het model zal schenken aan een goed doel ter ere van Andreas Schubert. Zo blijft de herinnering aan zijn goede vriend levendig en wordt er ook nog eens bijgedragen aan een goed: doel.

Wilt u een model reserveren? Klik dan snel op de volgende link:

https://www.tekno.nl/mod-150000d-schuster.htmlGerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021