Staalduinen Logistics: een eeuw op weg – Open dag op 28 september

Staalduinen Logistics: een eeuw op weg – Open dag op 28 september

Staalduinen Logistics: een eeuw op weg – Open dag op 28 september

Staalduinen Logistics uit Maasdijk: een allround logistieke dienstverlener met een wagenpark van meer dan 80 trekkers en 120 opleggers. Het bedrijf bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar en viert dit op 28 september met een open dag waar iedereen van harte is uitgenodigd! Aan het eind van dit jaar zullen er maar liefst 7 verschillende Tekno modellen uitgegeven worden.

Al 100 jaar rijden de wagens van Staalduinen door West-Europa om vloeistoffen te transporteren. Kom op 28 september naar de open dag en vier het eeuwfeest met hen mee. U wordt meegenomen over een bijzonder parcours dat speciaal voor deze gelegenheid is uitgezet. Er zijn activiteiten voor jong & oud en aanschouw het wagenpark en het warehouse.
 
Vanwege dit jubileum worden er 7 verschillende Tekno modellen uitgegeven welke vanaf nu te reserveren zijn. De eerste modellen zijn op de open dag te zien maar zullen uitsluitend verkrijgbaar zijn via Tekno eind 2019.
 
Komt u ook naar de open dag?! Neem gerust uw familie, vrienden of andere bekenden mee. Aanmelden is niet nodig. De deuren staan tussen 13.00 uur en 17.00 uur wagenwijd open. Klik hier om naar de pagina met event informatie te gaan. Copyright Tekno B.V. 2021