Tekno Introduceert een nieuwe Zweedse Silo Combi in schaal 1:50

Tekno Introduceert een nieuwe Zweedse Silo Combi in schaal 1:50
Een zeer gedetailleerde nieuw Tekno model wordt vandaag geïntroduceerd in schaal 1:50, de Zweedse silo combinatie. Deze geheel nieuwe combinatie belooft een zeer gedetailleerd model te worden met zamac kiepbare tanks, realistische details en aanpasbare opties.

Zowel de motorwagen als de oplegger zijn beide kiepbaar, en ook de bekende ladder die naar het loopbordes leidt, zal niet ontbreken. Aan de achterkant van de tanks bevinden zich realistische leidingen, kleppen en slangen die het model helemaal af zullen maken.
 
Dit innovatieve model biedt eindeloze mogelijkheden:
 
  • Zo kan er onder andere gekozen worden voor een moderne, maar ook klassieke combinatie.
  • De slangenkokers zijn gemonteerd op zowel de motorwagen als de oplegger en kunnen naar wens links en/of rechts worden bevestigd.
  • Op de achterkant van de tank kan een lampenbalk worden geplaatst
  • De motorwagentank past naadloos op het chassis van zowel een Volvo als een Scania.
  • Er is keuze uit verschillende chassisconfiguraties voor de trailer, waaronder 2-assige widespread, 2-assige narrowspread en 3-assig chassis.
  • Onder de oplegger kunnen zowel super single als dubbellucht velgen worden gemonteerd, met de mogelijkheid om smalle of brede spatborden toe te voegen.
  • En last but not least; opvallend is dat de motorwagentank is uitgerust met 3 deksels en de oplegger er maar liefst 5 heeft, wat zorgt voor nog meer realisme.
 
Kun jij ook niet wachten om je handen te leggen op de nieuwe Zweedse Silo combi? Reserveer vandaag nog uw exemplaar van de eerste modelrelease met deze innovatieve tooling in uitvoering van het Zweedse Forsgards!

Het Zweedse bedrijf AB Bengt Forsgards Akeri werdt opgericht 1965 en is met een wagenpark van 15 auto's gespecialiseerd in bulktransport, wat ons betreft een buitengewoon mooie primeur!


Gerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021