Tekno presenteert: Terberg Kinglifter meeneemheftruck in schaal 1:50

Tekno presenteert: Terberg Kinglifter meeneemheftruck in schaal 1:50

Met trots presenteert Tekno het nieuwe Kinglifter schaalmodel. Deze meeneemheftruck kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid, krachtige motor en hoge bouwkwaliteit. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Terberg en Tekno is een fraai schaalmodel ontstaan, dat tot in het kleinste detail is uitgewerkt.

Alle onderdelen van het model zijn speciaal ontwikkeld op basis van de originele CAD bestanden en gespoten in de originele Kinglifter kleuren. Verder maken de vele kleine details, zoals de lampjes en logo’s, het model helemaal af – als je het ons vraagt.

In het model zijn diverse functies verwerkt. De mast is een aantal graden naar voor en achter te kantelen. De hefbare vork is hieraan gemonteerd. Het sturende achterwiel zorgt ervoor dat het model tot 180 graden kan draaien. Het model wordt geleverd met verschillende adapters, zodat deze aan elke Tekno oplegger, wipkar en motorwagen te monteren is.

Het beste aan dit alles? Dit gedetailleerde Kinglifter model kun jij nu aan jouw verzameling toevoegen!Gerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021