Zo vader, zo dochter

Zo vader, zo dochter

Piet Hoogendoorn, wie kent hem en het voormalige transportbedrijf niet? Op 18-jarige leeftijd is hij voor het eerst achter het stuur van een zijn vaders vrachtwagens gekropen – en zo geschiedde. Tussen 1979 en 2020 stond Piet aan het roer van zijn eigen transportbedrijf, dat uiteindelijk zestien vrachtwagens telde. Allen voorzien van het unieke blauwe kleurmengsel. Eén daarvan is de Scania 143 6x2 met 3-assige stenenoplegger, de laatste auto waar Piet op reed, en is vanaf vandaag te reserveren.

Zoals het gezegde luidt, valt de appel – ook binnen familie Hoogendoorn – niet ver van de boom. De liefde voor het transportvak bloeide ook bij dochter Anna Hoogendoorn op, wat in 2019 heeft geleid tot de opstart van haar eigen transportbedrijf: A.E. Hoogendoorn. Anna, partner Mark, vader Piet, moeder Anneke en een team aan echte truckliefhebbers zorgen ervoor dat een vloot van inmiddels drie (en nummer vier is onderweg) vrachtwagens dagelijks op de weg te vinden is. Eén van deze auto’s – wederom in een uniek kleurmengsel – is vanaf vandaag te reserveren. Wij van Tekno zijn maar wat trots om ook de Scania Next Gen S650 6x2 Highline met 4-assige stenenoplegger te mogen aankondigen vandaag.

Dit prachtige stukje familiegeschiedenis vereeuwigen in jouw vitrinekast? Reserveer de uiteenlopende Scania modellen nu.  Gerelateerde producten

Copyright Tekno B.V. 2021