Vraag een offerte aan

Een miniatuurtruck is meer dan een optimaal geschenk. Daarom kiezen kwaliteitsbewuste opdrachtgevers voor de modellen van Tekno. Wij bieden u een compleet assortiment en hebben een ruime voorraad aan basismodellen.

Wat u ook zoekt, altijd leveren we modellen die voldoen aan de hoogste eisen qua afwerking. Dat levert niet alleen natuurgetrouwe replica's op,  maar ook modellen die zijn uitgevoerd met bijzondere accessoires, van luchthoorn tot laadklep.

Wij maken de modellen voor u op maat, in principe is niets te gek en kan bijna alles. De prijs is afhankelijk van een aantal zaken, zoals aantal, uitvoering, accessoires en verpakking. Graag maken wij voor u een aanbieding op maat, vult u daarom onderstaand formulier zo duidelijk mogelijk in zodat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden.

In onderstaande video nemen wij u mee in de wereld van Tekno en hoe onze prachtige modellen van A tot Z worden geproduceerd:

Heeft u interesse in een prachtig schaalmodel? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Copyright Tekno B.V. 2021